Over Liesbeth

Achtergrond

Door mijn Chinees-Indonesische vader, die zijn acupunctuurpraktijk aan huis hield, is de Oosterse traditie mij met de rijstlepel ingegooid. De volle wachtkamer met tevreden cliënten, die van heinde en verre kwamen, en zijn behandelkamer, met zijn verzameling schildpadden, zijn mij altijd bijgebleven. Vele jaren later ben ik hetzelfde gaan doen.

Werkervaring

Eerst heb ik in 1996 mijn fysiotherapie diploma behaald en jaren werkervaring opgedaan in verschillende fysiotherapie praktijken. Daarnaast volgde ik de opleiding ´Acupuncture and Chinese Materia Medica / Patented Formulae’ aan de Shenzhou Open University of Traditional Chinese Medicine in Amsterdam.

Vanaf 2008 ben ik volledig gaan werken als acupuncturist in de Praktijken Acupunctuur Hoofddorp, Badhoevedorp en Nieuw-Vennep. Daarna sinds 2013 in Amsterdam. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) en lid geweest van de Nederlandse Toyohari Vereniging (NTV) voor Japanse acupunctuur. Ik werk met name met de Japanse acupunctuur in de stijl van Kiiko Matsumoto. Ik volg nog steeds de lessen van KiiKo Matsumoto en natuurlijk ook andere nascholingen.

Acupunctuur Badhoevedorp
Acupunctuur Badhoevedorp

“De schildpad is in de Chinese mythologie het symbool voor stabiliteit en een lang leven”