Ervaringen

Ik ben in 2013 bij Liesbeth gekomen met ernstige hoofdpijnklachten. Daarvoor had ik een jarenlang traject bij artsen en ziekenhuizen doorlopen maar niks hielp. Ik was altijd sceptisch over alternatieve geneeswijzen maar een collega vertelde me dat zij veel baat had bij de behandelingen van Liesbeth. Dus de stap gezet en een afspraak gemaakt. Door de behandelingen van Liesbeth begon ik me stapje voor stapje beter te voelen. Liesbeth is een zeer fijne vrouw die weet wat ze doet en goed naar je luistert. Ik voel me nu al jaren goed en heb bijna geen klachten meer. Ik kom nog steeds maandelijks bij Liesbeth als een soort onderhoudskuur. Het helpt me om me te ontspannen en mijn hoofd rust te geven. Ik kan haar van harte aanbevelen!
Agatha Zwaan

Heel interresant. Mocht met vriendin mee. Natuurlijk van alles gevraagd. En overal uitleg van gehad. Kon zien dat het werkte Te gek
Jeannette Trip

Onlangs bij Liesbeth Ang terechtgekomen met scheenbeenklachten. Na een paar behandelingen heb ik geen last meer en slaap goed. De behandelingen zijn pijnloos, prettig ontspannen. Ik was onbekend met acupunctuur, vond het heel bijzonder. Goede uitleg van Liesbeth op al mijn vragen. Top!
Conny Roos

Liesbeth verscheen op een zeer kritiek moment in mijn leven, waarin ik ernstige premenopauzale symptomen ervoer, vooral opvliegers en gewichtstoename, wat resulteerde in een echt gevoel van depressie en frustratie. De verbetering was onmiddellijk merkbaar, zelfs vanaf de eerste twee acupunctuurbehandelingen namen de opvliegers geleidelijk af en begon mijn metabolisme actiever te worden. Door haar holistische benadering heb ik deze vervelende symptomen, maar zelfs chronische problemen (spierpijn, hoofdpijn) die in mijn dagelijks leven waren geïntegreerd, volledig overwonnen. Ik prijs mezelf gelukkig met een therapeut als Liesbeth, ik kon uren praten over haar professionaliteit, haar discrete aanpak en haar positieve energie. Ik raad haar ten zeerste aan!
Vasiliki Kapsimalli

Sinds 2014 ben ik na een zware nieroperatie en chronische hoofdpijn de weg van de acupunctuur ingeslagen en ben ik met Liesbeth in contact gekomen. Zij luistert, onderzoekt, adviseert en handelt. Ze brengt energie en meridianen weer in de juiste balans waardoor het lichaam een boost krijgt om de klacht aan te pakken en te herstellen. In mijn geval ga ik maandelijks langs om even aan de knoppen te draaien. Maar acupuntuur is natuurlijk niet zomaar een trucje. Liesbeth is een zeer bekwame en integere acupunturiste. Ik adviseer dan ook van harte om dit zelf te gaan ervaren.

Dini Hoekstra

Liesbeth is voor mij meer dan alleen een acupuncturist. Liesbeth helpt mij mijn lichaam te (leren) ontspannen, die door belemmerende gedragspatronen en jarenlang hoge mate van stress, constant op spanning stond. Dit leidde veelvuldig tot migraine en pijn in mijn nek en schouders.
Liesbeth luistert niet alleen goed naar wat mijn lichaam haar vertelt. Liesbeth luistert ook goed naar wat ik haar vertel. Zij maakt mij vervolgens bewust van mijn onbewuste maar belemmerende gedragspatronen. Wat mij weer verder helpt bij het leren ontspannen van mijn lichaam en het veranderen van mijn leven naar een beter en lichter leven, waar ik haar heel dankbaar voor ben.
Voor mij is Liesbeth een acupuncturist+. Ik kan Liesbeth zeer aanbevelen!
Sabina Graafmans-Ernst

Liesbeth luistert echt naar je klachten en heeft een ongelooflijke kennis van wat ze doet. Ze heeft me enorm geholpen bij mijn herstel van een ongeluk, herstel dat langer duurt dan alleen massages. Ze heeft me ook geleerd hoe te luisteren en mijn lichaam te helpen. Het is echt verbazingwekkend hoe ze, door de zachte benadering van de Japanse acupunctuur, erin is geslaagd mijn eigen lichaam te sturen om zichzelf te genezen. Japanse acupunctuur is veel zachter dan de Chinese, wat voor mij een aangename verrassing was. Liesbeth is erg aardig en ik raad haar ten zeerste aan?
Johanna Salazar Bove

Klachten als regelmatige hoofdpijn en huidproblemen zijn verdwenen door de behandelingen van Liesbeth. Andere klachten blijven onder controle door onderhoudsbehandelingen een keer per maand. Liesbeth zet zich 100% voor je in. Ik kom er al vijf jaar, maar ze had al snel mijn vertrouwen gewonnen. Zelfs nu ik aan de andere kant van het land woon, kies ik ervoor door Liesbeth behandeld te worden.
T B

Ik kom al jaren bij Liesbeth. Oorspronkelijk voor duizeligheidsklachten, wat veel effect had/heeft, maar de behandeling is allround, ze kijkt naar je hele lijf en pikt alles op. Liesbeth is zorgvuldig, kundig en een fijn persoon. Ik kan haar praktijk van harte aanbevelen!
Ayla Nakken

Acupunctuur behandelingen zijn echt super. Maken me rustig en geven me inzicht.
Qi Bal